Misiune A.C.E

Concept A.C.E After School

In mod frecvent, conceptul de after school se refera la activitati pedagogice dupa terminarea orelor de curs. Invatatori si profesori cu experienta sprijina elevii in efectuarea temelor pentru acasa, asigurandu-le astfel o buna organizare in efectuarea acestora si totodata sprijin pentru a aprofunda temeinic cunostintele dobandite la scoala.

Pe langa activitatea mentionata mai sus,  ACE AfterSchool ofera piticilor  si activitati care au ca scop descoperirea de sine si a celorlalti, activitati recreative, concursuri si stimulente pe masura evolutiei lor, plimbari, activitati sportive, pasi de dans si lista poate continua. Deviza noastra este : “Sa nu uitam sa fim copii ! “ Iar fericirea piticilor & parintilor nostri, se afla in prim-plan!

Nu uitati : Mintea copiilor nu este niciodata in vacanta, iar curiozitatea lor este nemarginita.

Misiunea

Descoperirea de catre copii a placerii de a invata si de a-si completa dezvoltarea. Scoala de dupa scoala este locul in care copiii isi formeaza si dezvolta inteligenta emotionala si sociala, isi aprofundeaza competentele si cunostintele. Impreuna descoperim cat de important este sa armonizam scoala cu activitati recreative:joc, dans, muzica, sport, teatru si limbi straine., cu activitati educationale dincolo de barierele programei scolare : prietenie, respect, altruism.
Un After school nu e doar locul unde copiii petrec “un anumit interval de timp pana se reintorc acasa” . Misiunea noastra e ca piticii sa se simta…ca in familie! cu prieteni, cu reguli, cu zambete, cu situatii mai mult sau mai putin fericite ! Dar cu siguranta ca, impreuna, rezolvam si cele mai grele misiuni si plecam cu totii impliniti…acasa!

Viziune

Ne dorim sa–i determinam pe cei mici sa invete sa-si gestioneze singuri timpul, pentru a reusi sa faca ceea ce orice copil doreste: sa se joace! De altfel scopul nostru  este sa ii invatam pe cei mici cum sa invete, deoarece orice demers educativ trebuie sa fie centrat pe elev, pe dezvoltarea acelor abilitati de a manevra anumite instrumente si tehnici pentru a duce la bun sfarsit un traseu educational de scurta sau lunga durata. Intr-un astfel de mediu educational, atractiv si stimulativ, securizat si cat mai apropiat mediului familial, incercam sa oferim servicii de calitate, in modul de abordare a triadei copil-scoala-parinte.

Vrem sa gasiti aici raspunsuri legate de educatie, de formare, de inovatie, de imbunatatire a relatiei dascal-elev-parinte si invers!

Atuuri

Ace AfterSchool s-a nascut din dorinta  de a oferi parintilor un loc pentru piticii lor unde sa-si petreaca timpul de  dupa cursuri  intr-un mediu cat mai apropiat celui din famili, lipsit de aspectul claselor de la scoala. Astfel, creativitatea si imaginatia piticilor pot fi regasite in fiecare colt al salilor unde ei isi dasfasoara activitatile. Ne dorim ca piticii nostri sa fie echilibrati, hraniti sanatos, sociabili, spontani, creativi, inteligenti, perseverenti, respectuosi si mai ales iubiti!

Ace After School e locul lor, al piticilor nostri, de unde ei cu greu se desprind, de care le e mereu dor pana a doua zi cand revin!

Valori de baza :

Educatie

Comunicare

Toleranta

Altruism

Spirit de echipa

Prietenie

Respect